stonowanie • miło • przytulnie

stonowanie • miło • przytulnie

Mieszkanie o powierzchni 58m² zostało zaprojektowane dla pary ceniącej nowoczesny design oraz przytulność wnętrza.

Przestrzeń została optycznie powiększona, dzięki zastosowaniu jednolitego wykończenia posadzki. Wodoodporne panele winylowe z powodzeniem spełnią swoją rolę zarówno w narażonej na wilgoć kuchni, jak i eksploatowanym holu. Wspólnym mianownikiem wszystkich pomieszczeń jest tynk dekoracyjny imitujący surowy beton oraz wykończenie mebli w odcieniu gołębiej szarości. Dużą rolę dla domowników odgrywała kwestia przechowywania. Jedno z pomieszczeń zostało całkowicie przekształcone w garderobę, nad łóżkiem zaprojektowano pojemną zabudowę meblową z pojemnymi, zamkniętymi szafkami, w pozostałych pomieszczeniach zawisły liczne półki.

Galeria